Autismesupport.com
Autismesupport-Home
Autismesupport-Autisme
Autismesupport-Visualisaties
Autismesupport-Contact
Autismesupport-Telefoon
Reacties thuisbegeleiding - Autismesupport - Autisme begeleiding
Links
Info - Autismesupport.com - Autisme thuisbegeleiding
Thuisbegeleiding - Autismesupport.com - Autisme thuisbegeleiding
Begeleiding autisme - Autismesupport - Autisme begeleiding
Thuisbegeleiding Autisme
Reacties thuisbegeleiding - Autismesupport - Autisme begeleiding

Beste Ilse,
 
Ik heb weer het gevoel : we geraken verder , stap voor stap,  het is weer leefbaar.
Een ander punt dat ik geleerd heb is : dat een plan nooit direct perfect moet lopen en niet direct als goed of slecht moet beoordeeld worden, maar door het te overlopen van wat gaat al goed en waar zijn nog mankementen en hoe gaan we dat aanpakken om het telkens beter en beter te laten verlopen : is een veel werkbaardere methode. 
 
Een tweede ontdekkingspunt voor mij is dat ik autismesupport zie als de werking van een  palliatief supportteam.Jij als ervaringsdeskundige kan de nodige adviezen geven waardoor wij weer verder kunnen.
we hebben de intake gedaan , we hebben de startmogelijkheden gekregen en we kunnen als het nodig is beroep doen op support : een schitterend en veilig gevoel voor mij.
 
Voor W.  is de planning rond huiswerk al het beste gelukt : hij maakt zijn huiswerk zonder te zeuren in dat voorziene moment : dus daar ben ik al heel blij mee.
Bedankt voor je interesse,  maar vooral bedankt voor de duw in mijn rug die ik toch weer nodig had , het water staat me niet meer aan de lippen integendeel we hebben weer heel wat ademruimte en als het nodig is zal ik zeker contact opnemen, bedankt.
 
Vriendelijke groeten, fam. H.
 
Ik ben steeds ontroerd wanneer je mij een E-mail stuurt.  Dat je zo meeleeft met ons, dat raakt me echt, en waardeer ik ontzettend. Heel erg bedankt voor de andere adressen naar tewerkstelling toe die je me hebt doorgemaild!  Indien P. niet lukt, hebben we toch nog andere alternatieven dankzij jou!

Ik zal je op de hoogte houden van het verdere verloop naar werk toe
Veel liefs,

Fam. C. L.

“Met K. gaat het duidelijk zienderogen beter,in alle opzichten.De duidelijke afspraken tijdens de thuisbegeleiding, met jouw weekschema, werpt zijn vruchten af. Sindsdien heeft ze eindelijk goede resultaten, wat goed is voor haar zelfvertrouwen. Ze is ook weer vrolijker.
Ik heb al veel deugd en hulp gehad aan jouw praktische tips en hulpmiddelen”.  Fam. A.S.

 
“U bent heel motiverend, ik heb echt weer zin om er helemaal voor te gaan. Het voelt nogal vreemd dat er iemand initiatief neemt omtrent W., dat ben ik niet gewend. Maar het voelt goed”. Fam. N.C.
 
“Alvast bedankt voor de snelle service”.
“Het was fijn met jou kennis te maken en jou gedrevenheid heeft ons weer wat goede moed gegeven”.Fam.S.


Ilse, super dat we zo vlug info krijgen van jou.
Hartelijk bedankt en tot later,
Fam. V.L.

Wauw Ilse, je hebt hard gewerkt!
Fijn om alles zo netjes op een rijtje te hebben.
Dank u wel!
Dr.M.


 Beste Ilse,

Hartelijk dank voor je snelle reactie!
Hopelijk hebben we je niet overladen met informatie...
Bedankt voor alles!

Fam. D. K

 
www.youtube.com/watch


Autismesupport-HomeAutismesupport-AutismeAutismesupport-VisualisatiesAutismesupport-ContactAutismesupport-TelefoonReacties thuisbegeleiding - Autismesupport - Autisme begeleidingLinksInfo - Autismesupport.com - Autisme thuisbegeleidingThuisbegeleiding - Autismesupport.com - Autisme thuisbegeleidingBegeleiding autisme - Autismesupport - Autisme begeleiding